Kneppelhout Korthals

Contactpersoon

Ellen Streekstra

Contactgegevens

Boompjes 40
3011 XB Rotterdam

Telefoon: 0104005103

Mobiel nummer: 0613153478

Mail: est@kneppelhout.nl

Bekijk de website: http://www.kneppelhout.nl

Branches

Juridisch adviesbureau

Omschrijving

Voor iedere ondernemer, groot of klein, is het van belang om de naam van het bedrijf of van een product als merk vast te leggen. Je wilt immers voorkomen dat anderen er met de naam vandoor gaan, of dat je na alle investeringen ineens moet stoppen met het gebruik van het merk of de handelsnaam, omdat iemand anders oudere rechten blijkt te hebben.

Bij Kneppelhout Korthals kun je terecht voor alle aspecten rondom merkbescherming. Wij verzorgen merkregistraties, verrichten merkonderzoeken en kunnen je belangen behartigen bij conflicten.  Ook voor de bescherming van modellen kun je bij ons terecht. Een eerste advies is altijd zonder kosten. Mocht het onverhoopt tot een gerechtelijke procedure komen, hebben wij ook uitstekende advocaten in huis.

Wij denken met je mee en kijken wat voor jou de meest efficiënte route is om je rechten te beschermen. We zijn er trots op dat bestaande regelmatig klanten naar ons doorverwijzen. Zij vertrouwen op onze kennis van het erkenrecht en onze manier van werken. Kenmerkend voor veel van onze opdrachtgevers is dat ze vaak langdurig met ons samenwerken. In elk groeistadium heeft een onderneming andere vragen en wij groeien daar in mee. De diversiteit van ons portfolio is groot: van jonge startups tot grote multinationals. 

We werken voor iedereen met evenveel enthousiasme!

 


Enkele andere leden stellen zich voor:

Facebook Twitter LinkedIn