De Groene Zuster

05-09-2019 19:00 uur tot 23:00 uur
Ondernemershuis Zoetermeer - Markt 3 - 2711 CZ Zoetermeer

Wil je weten wat leefstijlgeneeskunde voor Francine van Broekhoven is en hoe zij haar bedrijf De Groene Zuster heeft opgezet en uitgebouwd tot zo’n 25 locaties in Nederland en België? Schrijf je dan in voor de thema-avond op 5 september a.s.

 Leefstijlgeneeskunde is heel erg van deze tijd. Steeds meer mensen willen proactief bezig zijn met hun gezondheid. Maar wat pak je aan? Waar ligt de oorzaak van je klacht? Ben je uitgedokterd, heeft de dokter of de uitslagen in het ziekenhuis geen resultaat gegeven? Veel mensen die met “onbegrepen klachten” blijven zitten zijn vaak radeloos. Ze nemen pijnstillers of iets van de drogist voor een klacht waar ze maar niet mee verder komen.

De Groene Zuster voert thermografische onderzoeken uit in heel Nederland en België  en geeft mensen via hun thermogram inzicht in hun fysiologie. Dit is op geen enkel andere methode in beeld te brengen. De cliënten vinden het geweldig om te zien waar hun klacht mee te maken heeft als ze de beelden onder ogen krijgen. De Groene Zuster verwijst door naar artsen voor functionele geneeskunde, para medici of andere complementair werkende therapeuten die thermografie begrijpen. Naast dat De Groene Zuster zeer veel borstonderzoeken doet, komen er ook regelmatig mannen en kinderen in de praktijken. Francine gaat o.a. uitleg geven over deze medische thermografie en de toegevoegde waarde voor een zorg professional.

Schrijf je in voor deze avond en doe je voordeel met deze kennis.

19:00 inloop

19:30 start presentatie

Na afloop van de presentatie wordt de avond afgesloten met een gezellige borrel

 

Aanwezige leden :

 

Inschrijven
Facebook Twitter LinkedIn