De Groene Zuster

05-09-2019
n.b.t.

Leefstijlgeneeskunde is heel erg van deze tijd. Steeds meer mensen willen proactief bezig zijn met hun gezondheid. Maar wat pak je aan? Waar ligt de oorzaak van je klacht? Ben je uitgedokterd, heeft de dokter of de uitslagen in het ziekenhuis geen resultaat gegeven? Veel mensen die met “onbegrepen klachten” blijven zitten zijn vaak radeloos. Ze nemen pijnstillers of iets van de drogist voor een klacht waar ze maar niet mee verder komen.

De Groene Zuster voert thermografische onderzoeken uit in heel Nederland en België  en geeft mensen via hun thermogram inzicht in hun fysiologie.

Dit is op geen enkel andere methode in beeld te brengen. Cliënten van De Groene Zuster vinden het geweldig om te zien waar hun klacht mee te maken heeft als ze de beelden onder ogen krijgen. De Groene Zuster verwijst door naar artsen voor functionele geneeskunde, para medici of andere complementair werkend therapeuten die thermografie begrijpen.  De Groene Zuster behandelt dus niet, maar verwijst door.

Op onze thema-avond op 5 september komt Francine van Broekhoven uitleg geven over medische thermografie en de toegevoegde waarde voor een zorg professional. Naast dat De Groene Zuster zeer veel borstonderzoeken doet, komen er ook regelmatig mannen en kinderen in de praktijken.

 

Schrijf je in voor deze avond en doe je voordeel met deze kennis.

 

Inschrijven
Facebook Twitter LinkedIn